За нас

Еликом Електроник е една от първите компания сертифицирани по ISO 9001:2008 в България. Фирмата ни проектира и произвежда широк спектър от търговски електронни везни, индустриални измервателни системи, етикетни принтери и фискални устройства. Стараем се да отговорим на клиентските очаквания и да осигурим първокласно обслужване.

В следствие на 25 годишния си опит, натрупахме експертни знания, с които проектираме и създаваме качествени продукти, а те на своя страна ни създадоха постоянно растяща клиентела.

Компанията е позиционирана в североизточна България, на добро стратегическо логистично място за експорт към Европейския съюз и Източна Европа. Имаме амбицията да развиваме пазара си навън.

Гордеем се с продуктите си и сме се посветили на това стоките ни да бъдат цялостно тествани и да отговарят на съответните критерии за качество. Нашите електронни везни имат европейски метрологичен сертификат и това ги им дава законно право да се продават в Европейския съюз.

Ние обичаме своите продукти и постоянно инвестираме в нови проекти, технологии и сертификати. Наскоро отворихме нова фабрика, където произвеждаме автомобилни и платформени везни. С това ни се разкриват вълнуващи перспективи за бъдещо развитие. За да научите повече за нашите продукти, моля посетете секция „Продукти“ на нашия уебсайт.

Ако имате въпроси относно работата ни или нашите продукти, моля използвайте контактния формуляр на страницата „Връзка с нас“ и някой от нашите отзивчиви сътрудници ще ви осигури нужната информация.